Още един роден отбор ще играе срещу АПОЕЛ Никозия... но в контрола


FUTBOL-TV

Още един роден отбор ще играе срещу АПОЕЛ Никозия... но в контрола

ЦСКА 1948 ще представи официално отбора си за новия сезон 2022/23 вefbet Лига и Купата на България с престижна контролна среща. "Червените", водени от старши треньора Любослав Пенев, ще приемат 28-кратния шампион на Кипър - АПОЕЛ Никозия, в приятелски мач на 2 юли от 19:00 ч. на стадион "Витоша". Припомняме, че това е съперникът на Ботев Пловдив в евротурнирите. ЦСКА 1948 не успя да се класира за евротурнирите, но това не пречи на тима да премери сили срещу този тим.

Преди старта на последния контролен двубой на ЦСКА 1948 през лятната подготовка на терена, за да съберат овациите на публиката, ще стъпят както всички състезатели на първия тим на "червените" за новия сезон, така и всички легенди, които са част от треньорския щаб, управата на клуба и детско-юношеската школа. Сред тях са емблематични армейски фигури като Любослав Пенев, Радослав Здравков, Спас Джевизов, Ангел Рангелов, Методи Деянов, Методи Томанов, Галин Иванов и Валентин Илиев! 

Клубът кани всички фенове на "червените" да заемат своето място на трибуните и да се подготвят за истинско шоу преди и по време на сблъсъка срещу съперника, влизал в груповата фаза на Шампионската лига цели четири пъти от 2009 г. насам. През сезон 2011/12 кипърци дори достигат до четвъртфиналите на най-престижния клубен евротурнир, където са елиминирани от Реал Мадрид. До броени дни и билетите за официалното представяне на отбора и контролата на ЦСКА 1948 срещу АПОЕЛ Никозия ще бъдат в продажба. 

Преди любопитната проверка срещу кипърския гранд "червените" ще срещнат в приятелски мачове Локомотив София и северномакедонския Академия Пандев. Контролата срещу Локомотив (София) е на 25 юни от 17:30 ч. на стадиона в град Рила. Двубоят срещу Академия Пандев пък е планиран за 29 юни, като часът и мястото на срещата предстои да бъдат обявени допълнително.

  Сподели
378