Патрик-Габриел Галчев: Срещу ПАОК ще е трудно, но можем да продължим напред


FUTBOL-TV

Патрик-Габриел Галчев: Срещу ПАОК ще е трудно, но можем да продължим напред

Защитникът на Левски Патрик-Габриел Галчев говори за клубната телевизия, след като се присъедини към лагера на "сините“. Той бе част от младежкия национален отбор на България и затова получи по-дълга почивка. Галчев разкри, че новото попълнение Ивелин Попов много помага на младите, а за всички е нещо голямо да ги тренира Станимир Стоилов.

"Чувствам се добре, всичко върви по план, добре съм кондиционно, продължаваме да се готвим за началото на сезона. Разбира се, че ми липсваха съотборниците. Ние сме много хубав и добър колектив и се радвам, че се завърнахме толкова бързо.

Тримата нови са страхотни футболисти, особено Попов. Ще вдигнат класата на отбора. Надявам се през новия сезон да се представим по-добре. Ивелин помага на всички млади – на мен, Марин, Пламен, Ачо. Помага ни по всякакъв възможен начин.

Липсваха ми тренировките при Станимир Стоилов. Това е нещо много голямо да имаме треньор като него, особено за нас, младите. Казва ни всякакви детайли и не ни оставя да дишаме. Готови сме за високите очаквания, всички трябва да сме готови, щом сме в тази съблекалня.

Ще бъде тежък мач срещу ПАОК. Това е един от най-големите отбори в Гърция. Има сериозен опит в евротурнирите, но имаме шанс и можем да продължим напред. Много сме благодарни на феновете“, каза Патрик-Габирел Галчев.

  Сподели
188