Любо Пенев продължава с чистката в ЦСКА 1948


FUTBOL-TV

Любо Пенев продължава с чистката в ЦСКА 1948

Чистката в ЦСКА 1948 след идването на Любослав Пенев продължава с пълна сила. Опитният защитник Димитър Пиргов е поредният, който се оказва ненужен на Ел Голеадор. ЦСКА 1948 благодари на играча, който беше при "червените" от лятото на 2020 г.

Съобщението от ЦСКА 1948:

"Димитър Пиргов официално не е футболист на ЦСКА 1948. Състезателят и клубът разтрогнаха договора си по взаимно съгласие.

Бранителят имаше контракт с "червените“ до края на юни тази година, като той беше преждевременно приключен със съгласие от двете страни и към този момент Пиргов вече е свободен агент.

32-годищният централен защитник беше част от "армейците“ през последните два сезона, след като се присъедини към отбора през лятото на 2020 г. преди старта на кампанията в Еfbet Лига.

Оттогава досега Пиргов записа общо 52 мача с фланелката на ЦСКА в Еfbet Лига и турнира за Купата на България, както и с тази на дублиращия тим на клуба във Втора лига.

Всички в армейските редици благодарим на Димитър Пиргов за отдадеността и професионализма, демонстрирани през изминалите две години!

Пожелаваме му здраве, късмет и победи с бъдещия му нов клуб!

Успех!".

Припомняме, че след треньорската смяна в ЦСКА 1948 и идването на Любослав Пенев "червените" се разделиха с доста футболисти - Иван Караджов, Християн Христов, Емил Мартинов, Деян Лозев, Георги Ангелов, Галин Иванов и др.

  Сподели
380