Левски с реми срещу Септември София в първата си контрола


FUTBOL-TV

Левски с реми срещу Септември София в първата си контрола

Левски и Септември завършиха 1:1 в първата контрола на "сините“ от лятната подготовка. Точен за гостите бе Марио Илиевски в 26-ата минута, а Бари изравни в 37-ата. Неофициален дебют направиха Анте Блажевич, Ивелин Попов и Роналдо.

Още в 4-ата минута Левски създаде първата сериозна опасност за една от двете врати. Антоан Стоянов проби през центъра и изведе в коридор Ивайло Марков. Младокът залъга защитник и стреля, но вратарят Ивайло Илиев успя да избие.

В 7-ата минута Септември чрез Борислав Маринов проби по десния фланг и нахлу в наказателното поле. Той пробва да завърши с удар по диагонала, но покрай десния страничен стълб на вратата на Йоан Загоров.

В 20-ата минута Мартин Ачков преодоля  Марио Дадаков отляво и пробва прострелно центриране. Йоан Загоров, както и всички играчи на Септември се разминаха с топката, така че Левски извади късмет в случая.

До края на първата част нулевото равенство се запази.

За второто полувреме на терена за Левски се появиха голяма част от титулярите. Септември поведе секунди след почивката. Мартин Стойчев центрира от десния фланг. Голмайсторът на гостите Марио Илиевски скочи високо и с глава реализира.

Две минути по-късно двамата бразилци Роналдо комбинира с Уелтън, който отправи с удар, който не затрудни Димитър Шейтанов.

Половин час игра след началото Ивелин Попов изведе Роналдо, нападателят стреля, но след удар по диагонала топката премина покрай вратата.

В 33-тата минута Симеон Александров беше изведен зад защитата на "Левски“. Той опита да прехвърли Пламен Андреев. Топката обаче премина над напречната греда.

В 35-ата минута Ивелин Попов беше изведен в коридор. Той пусна към Роналдо успоредно на голлинията и бразилецът прати топката в мрежата, но беше отсъдена засада.  

Две минути по-късно резултатът беше изравнен. Ивелин Попов отклони с глава дълго подаване. Плеймейкърът изведе Билал Бари. Той напредна и преодоля Шейтанов за 1:1.  

15 минути преди края Симеон Александров направи пропуск. Играчът на Септември се озова сам срещу Пламен Андреев, но прати топката в аут.

Секунди по-късно Уелтън проби отляво и намери Роналдо в наказателното поле. Неговият удар премина на сантиметри встрани от целта.  

Секунди преди края Билал Бари не успя да донесе победата на "Левски“. Нападателят беше изведен с дълго подаване зад защитата на гостите. Той опита да завърши с  мощен шут в близкия ъгъл, но Шейтанов реагира инстинктивно и отрази с една ръка.

Левски - Септември 1:1

0:1 Марио Илиевски 26'

1:1 Билал Бари 37'

  Сподели
187