Етър представи новия си треньор


FUTBOL-TV

Етър представи новия си треньор

Емануел Луканов е новият старши треньор на Етър. Двете страни финализираха преговорите си и наставникът започва работа по комплектоването на състава и подготовката за новото първенство. Негови помощници ще бъдат бившият играч и треньор в школата на Етър Стефан Данаилов, както и Христо Иванов и Марин Стефанов, които и досега бяха в щаба на Веселин Великов.

“Емо Луканов е познато име за великотърновската общественост, има богат опит. Правилно е да заложим на човек, който е бил част от Етър и знае какво значи виолетовия екип и отговорността, която поема. Надявам се през новия сезон да успее да изгради боеспособен отбор и да радваме публиката с добри игри и резултати", заяви президентът на клуба Деян Куздов.

“Сърцето ми винаги е било виолетово. Няколко пъти съм имал предложения от Етър, но сега е точният момент и време. Амбициран съм да бъда старши треньор на тима, от този град съм съм израснал в този отбор. Амбициран съм да се докажем във Втора лига, да спечелим евентуално шампионата и да влезем в елита. По-добър дебют за старши треньор няма. Това е моя лична амбиция и искам да я предам на футболистите, но ще подходим този път балансирано и спокойно, пък каквото стане", коментира Емо Луканов след подписването на договора си. На 13 юни той ще изведе отбора за начало на подготовката.

  Сподели
172