Шимунджа: В Разград има атмосфера за работа


FUTBOL-TV

Шимунджа: В Разград има атмосфера за работа

"Националите ще се върнат по различно време, но ще бъдат на линия за подготовката в Австрия. Надявам се всички да пристигнат здрави и с желание, за да направим добра подготовка“, заяви пред медиите треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа.

"Както г-н Караманджуков каза, ние работим. Търсим решенията, нужни за баланса на отбора. Искаме да направим добра подготовка и искаме да се представим на добро ниво както в българския шампионат, така и в евротурнирите“, изрази надеждите си словенският специалист.

"Ние не спим, аз не съм доволен засега. Ние трябва да се подобряваме с всеки изминал ден. Миналият сезон вече е в миналото. Лудогорец иска постоянно да се подобрява и да върви напред. Относно по-голямата конкуренция, ние не се притесняваме от нея, като тя е добра за вдигането на цялостното ниво на българския шампионат“, каза той относно конкуренцията в първенството. "Казах моите цели за играчи, от които се нуждаем, като засега няма да разкривам по-конкретни неща. Сега отборът трябва да има прогрес, да има конкуренция в него и да вървим напред“, лаконичен бе треньорът.

"Аз съм в Разград от 5 месеца и половина. Това е град, където има атмосфера за работа. Хората са позитивни и имаме възможност да прогресираме на спокойствие. Играчите са с високи качества и имат възможност да прогресират. Организацията в клуба е на много високо ниво.“, завърши Шимунджа.

Нидерландският вратар Серджио Пад също говори пред журналистите: "В началото ми беше трудно, но се адаптирах, както се видя в моите последни мачове. Мисля, че сме на правилния път и всички искаме да се развиваме“.

  Сподели
197