Бербатов с "шокиращо разкритие" за Боби Михайлов


FUTBOL-TV

Бербатов с

Димитър Бербатов излезе с разкритие за президента на БФС Борислав Михайлов. Той показва снимка, която доказва, че президент на Българския футболен съюз празнува в Сингапур с бос на черното тото в света, броени дни преди да подпише лично договор с контролирана от Дан Тан фирма за организирането на мача България - Естония (2:2 с четири дузпи), който ФИФА анулира и призна, че е бил организиран с цел печалба от залагания, а не по спортни причини. Ето какво пише Бербатов, а след това цитира и колегите от Bird.bg:

Шокиращо разкитие за топла връзка между БФС и Дан Тан!

Една снимка казва повече от хиляда думи, една снимка която доказва, че президент на Българския футболен съюз празнува в Сингапур с бос на черното тото в света, броени дни преди да подпише лично договор с контролирана от Дан Тан фирма за организирането на мача България - Естония (2:2 с четири дузпи), който ФИФА анулира и призна, че е бил организиран с цел печалба от залагания, а не по спортни причини.

Снимка и договор, направени през дни! При положение, че тогава се твърди, че предложението от тази фирма е едва ли не случайно и не е било ясно кой и какво стои зад нея! Всичко това на честна дума, без проверка на посредника, който не е бил регистриран като ФИФА мач агент, което е било задължително тогава.

Незнание, невежество или НЕЩО ДРУГО? Нека разследващите органи да кажат.

FIFA

UEFA

Шефът на БФС Борислав Михайлов е празнувал в Сингапур настъпването на 2011 г. в компанията на Коце Маца и босът на черното тото Дан Тан. Две седмици по-късно Михайлов е подписал договор с фирма, контролирана от Дан Тан, за мача България – Естония /2:2/. Мачът беше разследван и анулиран. Тогава ФИФА стигна до извода, че в скандала няма замесени официални лица от федерациите на България и Естония, а те са били подведени от престъпна група. Но документираната близост на Михайлов с Дан Тан връща лентата към различна интерпретация на събитията.

Втора снимка: Bird.bg

  Сподели
710