Радуканов призова феновете: Всички на стадиона срещу Литекс


В. Мухарски

Радуканов призова феновете: Всички на стадиона срещу Литекс

Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов призова феновете на отбора да напълнят стадион "Българска армия" в полуфиналната среща в турнира за Купата на България срещу Литекс. Наставникът даде интервю пред медиите след победата над Славия с 1:0 и добави, че тревната настилка на "Армията" все още не е в добро състояние.

"Срещу Литекс ще играем на стадион "Българска армия". Щом шефовете са го заявили, значи и аз го казвам. Ние заедно взимаме решенията. Тревата все още не е като тази на стадион "Васил Левски", но се надявам до сряда състоянието на настилката да се подобри. Призовавам феновете да напълнят стадиона", заяви Радуканов.

"Смених Спас Делев, защото има четири жълти картона. Доволен съм от включването на Мишел Платини. Малко изостава физически от другите, но това е нормално. Ако се наложи знам, че той ще може да играе цял мач срещу Литекс", заяви Радуканов.

"Получи се едно посредствено дерби с недобър рефер. Искаме срещата с Литекс да не се играе от 21.00 часа, а от 18.00. Така ще е по-добре за феновете и стадионът ще е по-пълен. Изпратихме писмо до телевизията и очакваме техния отговор", бе коментара на собственика на ЦСКА Димитър Борисов.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
161