Бойко Борисов: Гриша Ганчев е видял само добро от нас


FUTBOL-TV

Бойко Борисов: Гриша Ганчев е видял само добро от нас

Бившият министър-председател Бойко Борисов говори по актуални теми след спечелената шеста титла с Витоша Бистрица при ветераните. Тимът му победи Локомотив Пловдив с 4:2, а Борисов бе попитан за случващото се в БФС, както и за интервюто на собственика на ЦСКА за клубния сайт, в което говори за уредени мачове и за липсата на подкрепа от държавата в миналото по темата за стадиона на ЦСКА.

"Искам да поздравя колегите от Локомотив Пловдив, играха много силно цял шампионат. И на полуфинала Спартак (Варна) бяха много силен отбор. И най-хубавото е, че така пенсионери се събират и ритат. А пък нивото на някои не е по-лошо от професионалния футбол. Всеки обед тренираме - другите обядват, а ние тренираме. 

Не съм слушал интервюто на Гриша Ганчев и не ме интересува. На тях все някой друг им пречи - и срещу Левски, и срещу Лудогорец. Не съм го слушал, но той само добро е видял от нас. Само добро. Северна Македония? По екип няма да говоря, за спорта им отговорих, за другите - живи и здрави! Тази година на предсрочните избори ей така ще вдигнем купата за първото място", заяви Бойко Борисов пред Спортал. 

  Сподели
256