Гриша Ганчев: Искам да сме шампиони по нормалния път, а не като един друг клубен бос (видео)


FUTBOL-TV

Гриша Ганчев: Искам да сме шампиони по нормалния път, а не като един друг клубен бос (видео)

"Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба истински и не го обичат само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение към това перо на клуба“, обеща собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев.

"Винаги са съгласувани всички играчи с треньорите, винаги са съгласувани. Не знам кой пусна тази опорка, да е жив и здрав. На всеки един треньор сме му казали тези и тези са опциите, избери си, това ни е по джоба. Клубът е над всичко, над Гриша Ганчев. Разликата между мен и един друг бос във футбола е, че при мен отдавна вече не всичко е на всяка цена. Ако можем по спортен път, по честния начин, без да пробиваме играчи на други отбори или целите отбори, аз искам да си стане по нормалния начин шампиони. Ние ще станем, аз съм сигурен. Когато си честен към спорта и се трудиш, няма начин да не се възнагради. Това е положението, ще стане, рано или късно“, допълни Ганчев.

Цялото интервю с Гриша Ганчев ще бъде публикувано в сряда в 10 ч. в клубния сайт. Единият от собствениците на ЦСКА отговаря на въпросите на привържениците - какви грешки са допуснати и какви промени ще се предприемат, имат ли треньорите глас в избора на футболистите, има ли ясен план и финансиране за стадиона, ще станем ли шампиони и още много.

"Не спестихме нищо и не филтрирахме неудобните теми - обобщихме повече от 1300 въпроса, за да можете да разберете това, което ви вълнува най-много", обявиха от пресслужбата на клуба..

  Сподели
285