Наско Сираков стартира важната кампания "Лавски на левскарите" (видео)


FUTBOL-TV

Наско Сираков стартира важната кампания

Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков постави началото на събитията по повод 108-та годишнина на клуба. Той използва сцената пред Могилката до 22-ро гимназия в София, за да честити 108-ия рожден ден на всички левскари.

"Тук група ентусиасти създават най-великия клуб в България и не са предполагали какво ще представлява след години Левски. Честит празник на всички левскари. Използвам случая да стартирам кампанията "Левски на левскарите“ с няколко думи. С най-чисти чувства и мисли влязох в това сдружение. В един момент Левски трябва да стане собственост на левскарите. От тази трибуна искам да кажа, че у всеки един от вас трябва да отпаднат съмнения за задкулисие, уговорки и измами. Това с вас не може да се случи. Колкото повече хора от вас влязат в това сдружение, толкова по-добре ще бъде. Ако на някой му минава през главата, че може по някакъв нередовен начин да придобие акции на Левски, значи не ме познава. Очаква ни по-добра година със сигурност“.

Изпълнителният директор на ПФК Левски Ивайло Ивков отправи призив към своя баща Кирил Ивков да се включи в кампанията "Левски на левскарите“ заедно с всички легенди на "сините“.

"Честит празник, скъпи българи и съотечественици. За мен това е най-светлият празник за годината поради няколко причини, които няма да развивам пред вас. Честит рожден ден, левскари! Честит имен ден, скъпи татко! Чести имен ден на Кирил Ивков! Много ти благодаря за всичко, което си направил за семейството си и за мен. Много ти благодаря, че ме възпита в левскарство. Най-важното, което си направил за мен. Благодаря ти и за това, че фамилията Ивков ще остане записана със златни букви в историята на футболния клуб. Днес няма да има материален подарък, това беше моят подарък. Призовавам те и те моля да ми се довериш. Стани първият член на "Левски на левскарите“. Дай пример с Аладжов и Войнов! Можем само да спечелим, няма какво да губим. Важното е ние да разберем, че сме изключителен колос с нашата публика. Предстои ни нова мобилизация, празниците свършиха“.

Старши треньорът на "Левски“ Станимир Стоилов също честити 108-ия рожден ден на всички левскари. "Мина една трудна година за всички нас. Тя беше трудна от това, че трябваше да се върне обединението между всички нас, вярата към клуба и отборът да започне да показва добра игра. Всички заедно успяхме да дадем вяра на левскарите. Ако през тази година бъдем отново заедно, мисля, че можем да се представим и по-добре. Желая здраве, щастие и щастливи мигове с любимия отбор“.

  Сподели
284