ЦСКА ще се измъчи със Славия


В. Мухарски

ЦСКА ще се измъчи със Славия

ЦСКА - Славия
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 16.04.2011
Час: 21:00
Съдия: Богомил Маринов

ЦСКА ще изиграе последното си домакинство през този сезон на националния стадион “Васил Левски”. “Армейците” приемат Славия в мач от 22-ри кръг на родната “А” група. Очаква се 31-кратните шампиони на страната да приемат тази сряда Литекс на своя роден дом – “Българска армия”. Както е известно стадионът на “червените” претърпя ремонт, като тревното покритие не бе готово за първите домакински срещи на отбора през пролетния полусезон.

В мача с “белите”, старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов няма да може да разчита на контузения Костадин Стоянов. Националът отпадна от групата за мача, в която обаче за първи път от много време попада италианецът Джузепе Акуаро. Очаква се именно той да застане в центъра на отбраната и да партнира на Апостол Попов.

В игра ще се завърне и Мишел Платини. Бразилецът дълго време лекуваше контузия, след като се бе представил по отличен начин срещу Левски и Черноморец. Голаджията се разписа именно срещу тези два отбора и сега ще има шанс да го стори и срещу Славия. На върха на атаката ще му партнира намиращият се в отлична форма Спас Делев, който през седмица получи награда за най-добър играч на изминалия месец, за което futbol-tv.com информира свойте читатели..

Защитникът на Славия Дениран Ортега отпадна от групата на тима за срещата с ЦСКА. Нигерийският футболист страда от разтежение и няма да помогне на своите съотборници в срещата на стадион "Васил Левски". Старши треньорът на “белите” Емил Велев ще може да разчита на Йордан Юруков и Том Маншров, които до скоро се оплакваха от травми. Очаква се Юруков да започне като титуляр.

Бившият наставник на Левски е надъхал здраво играчите си и им е забранил да мислят за нещо различно от този двубой. Подобно на “армейците”, на Славия също предстои мач за Купата на България. През седмицата “белите” ще се изправят срещу Пирин, като при евентуална победа над “орлетата”, тимът от “Овча Купел” ще играе на финал в турнира. “Искам да върна славата на Славия и това ще стане само с победи срещу такива съперници”, бе коментара на Велев.

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

13 март ЦСКА - Видима 1:0 (А група)
20 март Черно море - ЦСКА 1:0 (А група)
01 април ЦСКА - Сливен 2:0 (А група)
05 април ЦСКА - Черно море 2:0 (Купа на България)
10 април Литекс - ЦСКА 0:0 (А група)

Славия:

13 март Берое - Славия 2:1 (А група)
19 март Славия - Пирин 1:1 (А група)
02 април Локомотив Пловдив - Славия 1:1 (А група)
07 април Черноморец - Славия 4:4 - 3:5 сл. дузпи (Купа на България)
11 април Славия - Академик 2:0 (А група)


Досегашни срещи:

ЦСКА - Славия

35 мача
27 победи за ЦСКА
6 равенства
2 победи за Славия
Голова Разлика: 70:21 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.36
Равен - 4.00
Славия - 8.50

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.36
Равен - 4.10
Славия - 8.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
172