Доброто настроение на "Герена" няма да бъде помрачено и от Лудогорец


FUTBOL-TV

Доброто настроение на

Левски - Лудогорец
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 22.05.2021г.
Час: 20:30 ч.
Съдия: 

 


Левски приема Лудогорец на "Герена" в последен мач и за двата тима за този сезон. "Сините" са на гребена на вълната след триумфа за Купата на България и отличната серия под ръководството на Мъри Стоилов. Лудогорец от няколко кръга не играят за нищо и не е изключено да инкасират поражение срещу "сините". Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.


В състава на Левски няма наказани играчи. Под въпрос е единствено Уелтън. Самият Станимир Столов обяви, че отборът може да играе и с трима централни бранители в предстоящия двубой.


"Сонко е тук, здрав е. Ако всичко е наред, ще вземе участие в мача. Още нямаме окончателните резултати за Уелтън. Няма да рискуваме неговото пускане. По-важно е да видим колко сериозна е травмата. Надявам се да го възстановим по най-добрия начин до началото на подготовката. Днес ще бъде първата тренировка след мача със Славия. Няма да е нещо ново, ако играем с трима централни защитници. Утре ще вземем крайно решение.


Винаги е добре да играеш с противник като Лудогорец. Най-важно е на 24 май да бъде обявено сдружението "Левски на левскарите". Вече съм редови член. Надявам се всички левскари да можем да основем това сдружение. Ако дойдат други предложения, ще бъдат обсъдени. Водят се разговори, но няма нищо конкретно. Посещаемостта е много важен фактор, доброто представяне предизвикват интерес. Левски прави нещо, по което сме тръгнали и трябва да вървим", завърши Стоилов.


Очаква се стадионът да е пълен, като вече има продадени над 10 000 билети.


Десният бек на Лудогорец Жордан Икоко официално се сбогува с разградския тим. Бранителят има договор с разградчани до края на сезона, който обаче няма да бъде продължен. Най-вероятно Икоко ще продължи кариерата си в израелския Макаби Хайфа. Така той ще бъде аут и за мача с Левски.


Очакваното напускане на Сисиньо е напът да не се осъществи и той може да остане в Лудогорец още една година. В момента бразилецът с български паспорт преговаря с ръководството на разградчани по всичко личи, че ще остане в Разград. 


Неговият договор изтича през юни, а интерес към него има от няколко бразилски клуба. Той завърши този сезон като резерва на словенеца Жан Карничник, който се включи много силно след трансфера си в Разград. Все още не е много ясно кой от двамата ще стартира срещу Левски. Като цяло треньорският щаб на тима може и да направи някои рокади в състава и шанс за изява да получат някои от резервите в клуба.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
969