Радуканов: И аз като Велев ставам с мисълта за ЦСКА


В. Мухарски

Радуканов: И аз като Велев ставам с мисълта за ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че подобно на колегата си от Славия Емил Велев, и той става с мисълта за ЦСКА. Наставникът даде интервю пред стадион "Българска армия", а след това дълго време разговаря със собственикът на "червените" Димитър Борисов. Малко по-късно към тях се присъедини и капитанът на отбора Тодор Янчев.

"Мислим за мача със Славия, а не за този с Литекс, който е чак в сряда. Отиваме на лагер и ще подходим сериозно в срещата срещу "белите". Платини е в групата и мисля, че утре ще вземе участие. Няма да пазим нито един футболист за двубоя за Купата на България. През есента Славия успяха да ни победят, надявам се сега да се справим много по-добре със задачите си на терена. Тогава не играхме добре, но сега сме мотивирани да победим отбора на Славия", заяви Милен Радуканов.

"В България всеки един отбор може да те изненада с нещо. Ние сме взели мерки, гледахме техните мачове. Ще видим утре на мача дали сме се подготвили добре. Няма какво да крия и излизаме на терена с най-доброто, което имаме. Всички, които са попаднали в групата са готови да играят. Подобно на Емил Велев и аз ставам с мисълта за ЦСКА", пошегува се Радуканов.

"Коста Стоянов по всяка вероятност ще бъде заменен от Джузепе Акуаро. Тодор Янчев също е вариант за този пост. Помните, че през есента той игра на този пост и се справи много добре. Имаме алтернативи за мястото в средата на защитата. Петър Стоянов също може да играе на този пост", добави Радуканов.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
221