Левски ще зарадва феновете и срещу Славия


FUTBOL-TV

Левски ще зарадва феновете и срещу Славия

Славия - Левски
Стадион: "Александър Шаламанов", София
Дата: 19.05.2021г.
Час: 20:15 ч.
Съдия: Владимир Вълков


Левски гостува на Славия в "Овча купел" в среща от плейофната фаза на родния елит. "Сините" са изключително щастливи. Настроението в отбора е отлично след победата над ЦСКА във финала за Купата на страната. Освен това "сините" ще се борят и за бронз в шампионата. Те със сигурност ще завършат след ЦСКА, но имат шанс и за 3-то място. Мачовете на Славия обаче по традиция са трудни за прогнозиране. Все пак FTV и Futbolbet предлагат на читателите си да пробват знак - 2.

Левски се завръща в евротурнирите, без значение от края на сезона. Все пак Станимир Стоилов ще иска отборът му да е мотовиран.

"Няма маловажен мач. Трябва да изиграем мача по възможно най-добрия начин. Преизпълнихме си задачите. Когато си футболист на "Левски" трябва да играеш всеки мач на максимум. Ще има ротации. Сонко Сундберг няма да вземе участие. Някои от младите играчи ще получат шансове. Те търпеливо изчакаха тази възможност. Някои играчи ще получат шанс да поотдъхнат, но не за дълго. Има мач и утре, но и в неделя“, заяви Стоилов.

"Би трябвало да гоним докрай трите точки, освен добрата игра. Добрата игра я слагам преди трите точки. Не е хубаво, когато си спечелил последните 7-8-10 важни мача, да се отпуснеш. Утре сме повече от домакини, както и всеки следващ мач, като в неделя. Тези млади играчи трябва да се представят на високо ниво и по най-добрия начин. Стадионът ще е пълен и очаквам добро представяне от всички“, добави още той.

Славия няма за какво да играе в този мач освен за честта си. Отборът на Златомир Загорчич няма победа от началото на плейофите и се срина в класирането. Треньорът на Славия Златомир Загорчич днес не може да разчита на контузения Борислав Цонев. Очаква се сърбинът да пусне на терена Вуцов на вратата и пред него в отбрана Томбак, Виячки, Керчев и Соарес. Вълчев и Дост ще са двамата опорни халфове, а Сораков ще действа като плеймейкър. Кирилов и Тасев ще започнат на крилата, а в атака ще се разчита на Бакеро.

 

ПРОГНОЗА: СЛАВИЯ - ЛЕВСКИ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
443