Бащата и братът на Йомов са в МВР


FUTBOL-TV

Бащата и братът на Йомов са в МВР

Бащата и братът на Георги Йомов се издирваха, но са се предали в полицията, стана ясно преди минути. Те са били на мястото на снощния инцидент, при който двама човека бяха простреляни в краката на бензиностанция на "Околовръстното шосе" в София. Йомов днес ъщо бе привикан на разпит, но бе пуснат, но не същото важи за роднините му.

От ЦСКА обявиха следното по темата:

Армейци,
 
Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на "Околовръстното шосе" в София, бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното:
 
"Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си."
 
Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление.

 

По-рано днес пък от МВР разпространиха следната информация за инцидента: 

"В столичната полиция продължава работата за изясняване на фактите и обстоятелствата около инцидент снощи на околовръстното шосе в София, в района на бензиностанция на разклона за кв. Бояна, откъдето към 22.25 часа е подаден сигнал за  стрелба. На място незабавно са изпратени екипи на полиция и Бърза помощ. Двама пострадали, с огнестрелни рани в областта на краката са транспортирани в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. В процеса на първоначалните действия за изясняване на случая е установен и разпитан 24-годишен мъж, който дал обяснения, свързани с инцидента. Продължават процесуално-следствените и оперативно-издирвателни действия в рамките на образуваното досъдебно производство."

  Сподели
349