Царско село и Ботев Враца ще се борят до край в последния кръг


FUTBOL-TV

Царско село и Ботев Враца ще се борят до край в последния кръг

Двубоят от предпоследния 5-и кръг в плейофa за оставане вefbet Лига между Ботев Враца и Царско село завърши при равен резултат 0:0. По този начин се запазва интригата за последния кръг, в който ще стане ясно кой отпада във Втора лига и кой остава в efbet Лига. На този етап двата отбора са с равен брой точки, но врачани имат по-добри показатели в директните двубои.

Първата добра ситуация бе за "царете". В 18-та минута Венцислав Христов опита далечен удар, но топката мина над напречната греда. Врачани отговориха с атака малко по-късно. Юлиан Ненов получи подаване на левия фланг, справи се с Давиде Витурини и стреля по диагонала, но право в ръцете на Хадим Ндиае.

В началото на втората част отново Ненов имаше шанс да открие резултата, но топката профуча на сантиметри от десния страничен стълб. В 80-та минута ново спасяване на стражът на "царете" запази резултата 0:0. Въпреки че и двата отбора се постараха да победят, нито един от тях не успя да запише повече от 1 точка в актива си. В последния кръг Ботев Враца гостува на Пирин, а Царско село приема Локо София.

  Сподели
184