Боримиров: Всичко това, което се случи днес е неописуемо


FUTBOL-TV

Боримиров: Всичко това, което се случи днес е неописуемо

Председателят на управителния съвет на Левски Даниел Боримиров бе много щастлив след триумфа за Купата на България след победа с 1:0 над ЦСКА.

"Аз бях спокоен през цялото време. Доста басове бях хванал с приятели. Какво да ви кажа всичко това, което се случи днес е неописуемо. Поклон пред публиката. Те бяха 12-ият играч. Когато те са на стадиона, Левски играе по различен начин. Мисля, че така ще изглежда Левски от тук нататък. По-трудно е от трибуните. Когато си на терена, можеш да направиш нещо“, заяви Боримиров след края на мача и награждаването на тима на Станимир Стоилов.

Той обаче коментира и темата за лошото състояние на стадионите в България: "Както съм го споменал и аз и моите колеги, стремим се да правим малки крачки. Мисля, че с това, което правим, върнахме феновете на стадиона. Тук е моментът да апелирам към хората, които отговарят за спорта, да инвестират в направата на нови стадиони. Хората мечтаят. Трябва Левски и ЦСКА да имат нови стадиони, за да може хората да отидат със семействата и децата си“.

"Нека да имаме още два мача, да изиграем до край. Искаме да си запазим третото място, но искаме да постигаме всичко, нищо че се класирахме за Европа“, допълни той.

  Сподели
329