Бербатов: Една грешка реши мача


FUTBOL-TV

Бербатов: Една грешка реши мача

Димитър Бербатов заяви след финала за Купата на България, че е нормално при такъв голям залог да има скука и повече тактическо надлъгване. Левски вдигна трофея след минимална победа с 1:0 срещу големия си враг ЦСКА.

"Стараха се момчетата и от двата тима. Залогът беше много голям и имаше повече тактика и повече скука. Може много повече. На трибуните феновете дадоха всичко от себе си“, започна легендата“, каза Бербатов.

"Преди малко казах, че сме малко по-темпераментни на Балканите и използваме малко по-цветущи изразни средства по време на песните. Това може да се струва обидно за малките деца, но това е нашата реалност. Получи се добър мач“, добави той.

"Една грешка реши всичко. Оттам насетне момчетата се стараха, но в такива мачове гледаш да не бъркаш повече, отколкото да спечелиш“.

"Така е, футболът ни може само да печели от такива мачове. И двете страни се стараха да надъхват тимовете си. Разбира се, може да се работи още за пиротехниката, тъй като имаше стрелба по едно време, а имаше деца по трибуните“, каза още Димитър Бербатов.

  Сподели
178