Радостин Василев: Слаб мач! Честита купа на Левски


FUTBOL-TV

Радостин Василев: Слаб мач! Честита купа на Левски

Спортният министър Радостин Василев изгледа финала за Купата на България. Той честити триумфа на Левски, но обяви, че двубоят като цяло е бил доста слаб.

"Честита купа на Левски, по-добрият отбор спечели днес. Браво на тях, надявам се да съм им на кадем - да имат оттук нататък много купи и титли. Слаб мач като цяло, второто полувреме Левски много по-силен и заслужено и категорично спечели купата. Поздравявам ги, радвам се за тях, много дълго време чакат, така трябва да бъде - Левски и ЦСКА трябва да разпределят медалите и купите в България. Много хора, много емоции, хубаво е да има публика“.

"Сериозно се замислям за законопроект за пиротехниката, това трябва да се криминализира. Бомбите гонят хората от стадиона, това не трябва да е на стадионите вече. България много отдавна има нужда от по-голям и по-модерен стадион, но с това разполагаме в момента. Левски трябва да празнуват. Името на Красен Кралев не съм го споменавал в последното ми интервю, той разпознал ли се е? След като се е разпознал, значи има от какво да се притеснява. Аз не говоря празни приказки, тежки дни предстоят за Красен Кралев оттук нататък“, каза още Радостин Василев.

  Сподели
320