Пуснаха последните билети за Купата, ултраси проверяват всеки фен


FUTBOL-TV

Пуснаха последните билети за Купата, ултраси проверяват всеки фен

От ЦСКА пуснаха в продажба ограничено количество билети за финала на Купата на България срещу Левски, който ще се състои на 15 май (неделя), от 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски“.

Така "червените“ привърженици, които не са успели още да се сдобият с пропуск за важния мач, ще могат да го сторят на касите на стадион "Българска армия“. "Армейците“ са пуснали в продажба билетите, които се пазеха до понеделник (9 май) за притежателите на абонаментни карти, но така и не бяха взети от тях.

Цените на билетите са както следва:

Сектор "А“ – 35 лева

Сектор "Г“ – 15 лева

Всеки привърженик може да вземе само по един билет. При касите на "Армията“ най-крайните фенове на ЦСКА проверяват хората, дошли за билет, за това дали са от ЦСКА, тъй като в началото на продажбата на билети се появиха множество информации, че фенове на Левски са си купили пропуски за секторите, отредени за "червените“ привърженици.

В събота (14 май), от 10 часа пък ще започне презаверяването билетите за Сектор "А“ на националния стадион, които бяха купени онлайн, които са общо 2025 билета. Тази мярка идва отново заради информацията, че фенове на Левски са купили билети за секторите, предназначени за ЦСКА. Презаверяването на ценните хартийки ще продъли до 19 часа в събота и между 10 и 14 часа в деня на мача.

55