Феновете на Левски ще са в три сектора на финала


FUTBOL-TV

Феновете на Левски ще са в три сектора на финала

Феновете на Левски изкупиха за около един час всички предоставени им билети за финала за Купата на страната. "Сините" ще бъдат настанени в "Б" и "В", като за там няма повече от ценните хартийки. Ултрасите на тима обаче са закупили една не малка бройка и за сектор "А", който беше отреден само за привърженици на ЦСКА. Проблемът е, че в централната трибуна обикновенно сядат по умерени фенове на "армейците", а сега там вече ще има и от враждуващата агитка, като при това част от закупените билети за "А" са от няколко фракции с ултраси на Левски. 

От МВР вече обявиха, че фенове с артикули на Левски няма да бъдат допускани в Сектор "А", но почти сигурно това няма да се спази и по скоро се очаква да бъде изградена буферна зона в средата на трибуната (така както се правеше преди няколко години).

От ЦСКА вече изтеглиха всички онлайн билети за техния централен сектор, за да предотвратят закупуването им от сини фенове. Така ценните хартийки за Сеткор "А" вече се продват само и единствено на касите пред стадион "Българска армия".

Все още има онлайн билети и за Сектор "Г", но е малко вероятно те да бъдат закупени от ултраси на Левски.

  Сподели
403