Локо Сф и Царско село пропиляха шанса си да спечелят точки (видео)


FUTBOL-TV

Локо Сф и Царско село пропиляха шанса си да спечелят точки (видео)

Локомотив София и Царско село изиграха двубой от 29-ия кръг на първенството. Мачът завърши при резултат 0:0 и така Царско село все още е на последно място в класирането.

В 5-та минута Реди Каса подаде към Венцислав Христов в наказателното поле, чийто удар пък бе блокиран. Самият Каса малко по-късно стреля към вратата на домакините, но Любенов успя да избие в корнер.

В 34-та минута атака Локо София завърши неуспешно. Димитър Митков засече центриране отляво на Мики Орачев, но изстрелът му с глава не бе много добър и Хаким Ндиае успя да избие в корнер. Нов опит за попадение в 55-та минута от страна на домакините. Пламен Крачунов се извиси над всички в наказателното поле при ъглов удар, но стреля с глава право в ръцете на Хадим Ндиае.

В 69-та минута след комбинация между Айуб Абу и Реди Каса последва удар, който мина на сантиметри от десния страничен стълб.

Следва завъртане в сблъсъците в долната група на втората осмица. "Железничарите" гостуват на Ботев (Враца), докато отборът, воден от Стефано Макопи, ще приеме Пирин (Благоевград).

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
324