Пирин се спаси от изпадане (видео)


FUTBOL-TV

Пирин се спаси от изпадане (видео)

Ботев Враца и Пирин Благоевград изиграха мач от 29-ия кръг на първенството. Гостите победиха с 0:1 и така си осигуриха оставането вefbet Лига и през следващия сезон.

Първата добра ситуация дойде в 4-та минута, когато Красимир Тодоров получи празно пространство на границата на наказателното поле и стреля, но Янко Георгиев отрази удара му с една ръка. В 9-та минута Антон Карачанаков центрира от ъглов удар към Стилиян Николов, който отправи добър изстрел с глава, но над вратата.

В 20-та минута дойде и спасителният гол за Пирин. Станислав Манолев даде преднина на отбора си чрез фантастичен удар извън наказателното поле, който изненада вратаря Христо Георгиев за 0:1.

В 55-та минута Николай Бодуров засече с глава центриране от корнер, но ударът му мина покрай десния страничен стълб. В 72-та минута се стигна до меле между двата отбора, тъй като Светослав Дяков се развика на Красимир Тодоров заради симулация и в разправията се включиха още играчи на двата тима и това принуди съдията да покаже няколко жълти картона.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
470