Филип Кръстев: Искам да остана в Левски! Няма как да не мислим за финала


FUTBOL-TV

Филип Кръстев: Искам да остана в Левски! Няма как да не мислим за финала

Играчът на мача в срещата между Левски и Ботев Пловдив - Филип Кръстев, даде мнението си за срещата на "Герена". Полузащитникът говори и за своето бъдеще, като заяви, че се надява да остане, но не всичко зависи от него.

"Благодаря на гласувалите. Хубаво беше, че успяхме да реализираме два гола за кратък период от време. През второто не играхме както през първото. Голът отдалеч ни помогна, определено. Създадохме доста ситуации", започна халфът.

"Аз по принцип мога да бия дузпи. Бях фаулиран при дузпата и треньорът реши аз да бия дузпата. Треньорите правят всичко възможно да ни държат концентрирани. Трудно е да не мислим за финала. Ще направим всичко възможно да изиграем мача с Черно море на най-добро ниво", продължи той в ефира на Диема.

"Аз казах доста пъти, че тук се чувствам много щастлив. Когато играеш футбол с настроение, както аз тук се получават нещата. Искам да помогна на хората, които повярваха в мен, както и да опровергая тези, които не вярваха в мен. Ситуацията сега е малко по-специфична. Ще е супер, ако остана", завърши Кръстев.

  Сподели
278