Ботев Пловдив смени доставчика на екипировка


FUTBOL-TV

Ботев Пловдив смени доставчика на екипировка

Италианският спортен концерн "Макрон“ представи Ботев Пловдив като нов член на голямото семейство. На официалната си страница от компанията с удоволствие съобщихаха, че са подписали договор с най-стария футболен клуб в България. Както е известно по-рано стана ясно, че с марката подписаха и от ЦСКА.

Ето и пълното съобщение:

Още един престижен български футболен клуб се присъедини към семейството на Макрон. От юни, Hero Company ще бъде новият технически спонсор на ПФК Ботев Пловдив. Като най-старият футболен клуб в страната, Ботев е един от най-следваните отбори в България, което прави това партньорство още по-важно.

Тази година ПФК Ботев Пловдив празнува своя 110-годишен юбилей. Основан през 1912 г., той приема името Ботев в чест на българския народен герой Христо Ботев. Клубът има две национални титли, три купи на България, една Суперкупа на България, Балканска купа и участия в турнирите за европейските купи.

Макрон и Ботев Пловдив вече работят заедно за разработването и производството на новите комплекти за мачове, които отборът ще носи през следващия сезон, включително персонализираните фланелки по повод 110-годишнината на клуба. Характеризирани с качеството, техниката и стилистичната иновация, характерни за продуктите, произведени от италианската марка, фланелките ще бъдат обогатени с изискани и персонализирани графики, вдъхновени от историята, традицията и символите на клуба.

"Радваме се да започнем това партньорство с ПФК Ботев Пловдив." - коментира Франческо Вентура, областен мениджър на Макрон. "Важен клуб, богат на история. Път, който започва с честването на 110 години история, което ни дава допълнителен стимул за създаване на фланелки, които най-добре изразяват историята и традицията на отбора. Сигурни сме, че скоро ще станат любими на феновете, като средство за изразяване на любовта си към цветовете на този клуб."

  Сподели
298