Царско село и Ботев Враца с незадоволително реми


FUTBOL-TV

Царско село и Ботев Враца с незадоволително реми

Царско село и Ботев Враца завършиха при резултат 1:1 в директен сблъсък за оцеляване в родния елит. Първото попадение реализира Браян Переа (2). Точката за домакините донесе Венцислав Христов с гол от дузпа в 90-ата минута. 

И двата тима завършиха срещата с човек по-малко, след като първо Жереми Петрис, а след това и Антонио Георгиев получиха червени картони.

 Гостите се възползваха от първата добра възможност и откриха резултата още във втората минута. Ндиае допусна ужасяваща грешка в опит да върне топката към свой съотборник и я подари на Браян Переа, който с красив прехвърлящ удар от далечна дистанция откри резултата. 

В 90-ата минута домакините стигнаха до точката. Бранителят Костадин Ничев не се намеси добре в наказателното поле и наруши правилата срещу футболист на "червените". Главният съдия отсъди дузпа, която Венцислав Христов реализира. 

По този начин двата тима взеха по една точка, като ситуацията на дъното не се променя. Царско село остава на последната позиция с актив от 20 пункта. Ботев Враца има три точки преднина. 

На стадиона бе и треньорът на Левски Станимир Стоилов, който пристигна в компанията на собственика на Септември София - Румен Чандъров. 

  Сподели
632