Нежелан от Стойчо получава нов шанс при Алън Пардю


FUTBOL-TV

Нежелан от Стойчо получава нов шанс при Алън Пардю

Побеждавайки Славия след изпълнение на дузпи, ЦСКА се класира на финал за Купата на България, а впечатление направи присъствието на Жуниор Нзила в групата на "червените". Младият французин от конгоански произход се радва на своето връщане в състава, след като бе отлъчен от бившия наставник Стойчо Младенов.  

Причината за това са няколко закъснения за тренировки от страна на Нзила, заради което младокът бе глобен от специалиста. На французина му бе предложено да премине под наем в Литекс и дори бе наказан да не пътува с "червените" за подготвителния лагер в Турция. След като бе изхвърлен от първия отбор, дошлият под наем от швейцарския Киасо бе пратен да тренира индивидуално и да си търси нов отбор, което изглеждаше като сигурен знак, че двете страни ще се разделят през лятото.  

При заставането си на поста временен треньор на тима обаче, Алън Пардю реши да даде нов шанс на 20-годишния футболист, който по всяка вероятност ще има възможност да се реабилитира още в двубоя с Лудогорец. "Червените" гостуват в Разград, а заради санкции на Юга, Вион, Жеферсон и Кери, Нзила изглежда като твърде възможен вариант за халфовата линия на тима.

  Сподели
326