Пропусната дузпа в края и равенство между Локо Пловдив и Берое (видео)


FUTBOL-TV

Пропусната дузпа в края и равенство между Локо Пловдив и Берое (видео)

Берое и Локомотив Пловдив не се победиха в среща от 28 кръг на първенството, завършвайки 1:1. ВАР имаше решителни намеси на два пъти в полза на "смърфовете“.

Берое излезе напред в резултата в 26-ата минута след попадение на Стив Фуртадо. Тунгара изведе отлично Фуртадо в наказателното поле и бранителят елегантно прати топката в мрежата за 0:1.

В последната минута на първата част ВАР се намеси и Ивайло Стоянов прегледа ситуацията с капитана на домакините, при която топката среща ръката на Енчев и посочи бялата точка. Зад топката застана Димитър Илиев и успя да я прати в мрежата за 1:1.

Това бе всичко за първото полувреме и двата тима се оттеглиха на почивка при равенство.

През второто полувреме играта бе равностойна, а ново попадение така и не падна. Драмата бе пълна в добавеното време, когато Ганев спаси втора дузпа в полза на домакините. ВАР отново се намеси и Ивайло Стоянов за втори път посочи бялата точка в полза на домакините. Освен това реферът показа втори жълт картон за Енчев и отстрани бранителя. Зад топката отново застана Димитър Илиев, но този път Ганев спаси ударът от бялата точка.

Така резултатът се запази и двата тима спечелиха по една точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
318