Пробвайте знак Х за реванша между Левски и Лудогорец


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за реванша между Левски и Лудогорец

Левски - Лудогорец
Стадион: "Виваком Арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 22.04.2021г.
Час: 19:00 ч.
Съдия:


Левски приема Лудогорец на "Герена" в среща-реванш от полуфиналната фаза на турнира за Купата на България. Първата среща завърши с впечатляваща победа - 3:2 за "сините" в Разград и така Левски направиха важна крачка към класиране на финал. Очаква се "сините" да затвърдят доброто си представяне и да запишат добър резултат на реванша. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Добрата новина за "сините" е, че наставникът на отбора Станимир Стоилов се завъща на скамейката след изтърпяно наказание. Грозни сцени се случиха след края на полуфиналната среща между Лудогорец и Левски. Стигна се до напрежение между двата щаба, при което старши треньорът на столичани Станимир Стоилов се сдърпа с човек от щаба на разградчани. Стоилов получи директен червен картон заради случката. Така той бе наказан и не ръководи своя тим в неделното дерби срещу ЦСКА (0:0). Сега обаче той отново ще е край тъч-линията. Въпросната случка обаче вбеси Стоилов, който след мача с Лудогорец обяви, че се отказва от българския футбол. Останаха съмнения, че той ще напусне Левски. След това той даде пресконференция, на която обяви, че "се отказва от българския футбол, но остава в Левски". Въпреки това, той призна, че не усеща пълна подкрепа в Левски. По всичко изглежда, че тези трусове поне временно утихнаха до следващия път...

Героят за Левски от първия полуфинал за Купата на България с Лудогорец, който “сините" спечелиха с 3:2 като гости, Марин Петков не тренира заедно със своите съотборници на вчерашноот занимание на столичния тим. Той има лек здравословен проблем, който обаче не е сериозен.

Звездата на тима Георги Миланов пък от своя страна вече тренира с останалите. Той получи контузия в двубоя с Лудогорец и пропусна дербито с ЦСКА, но по всичко личи, че състоянието му се подобрява. Той също остава под въпрос. Не е изключено да бъде ползван в заключителните минути на този важен мач.

Новото попълнение Илиян Стефанов пропусна възловия двубой, тъй като е наказан.

Настроението в лагера на Лудогорец е приповдигнато. Преди дни отборът победи Славия и официално стана шампион на страната за рекорден 11-ти път. Така футболистите и треньорът си свършиха работата и не е сигурно дали ще са пределно мотивирани да се хвърлят на 100% и в турнира за Купата.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
779