Изкупиха всички билети за Левски - Лудогорец


FUTBOL-TV

Изкупиха всички билети за Левски - Лудогорец

Свършиха билетите за Левски - Лудогорц. Ценните хартийки за полуфиналния реванш за Купата на България се изчерпаха за малко повече от 24 часа. Вчера в 11:00 часа “сините" пуснаха 15 118 места в продажба за важния мач срещу шампионите, който може да прати Левски на финал в турнира, където почти сигурно ще се изправят срещу ЦСКА (при положение, че червените отстранят Славия).

Ентусиазмът сред феновете на 26-кратните първенци е огромен и още в първия ден бяха закупени близо 13 000 билета. Тази сутрин и останалите над 2300 билета също намериха своите притежатели. 

Както е известно, първият двубой в Разград бе спечелен от Левски с 3:2, като сега при победа, всякакво равенство и дори поражение с 0:1 и 1:2, играчите на Станимир Стоилов ще стигнат до финала. 

Ето какво написаха от Левски:

Левскари,

капацитетът на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ за срещата-реванш от полуфиналите за Купата на България с „Лудогорец“ бе изчерпан и билетите бяха разпродадени.

В тази връзка припомняме на притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на двубоя, да заявят своя отказ в клуба.

Това може да стане чрез email на [email protected] или на телефон +35929450737 от 9:00 до 17:30 часа, най-късно до 9:00 часа на 21 април, четвъртък.

Картодържателите, които НЯМА да присъстват на двубоя с „Лудогорец“ трябва да предоставят две имена, номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика), сектор, блок ред и място.

Местата, които бъдат освободени ще бъдат пуснати в свободна продажба за желаещите да се сдобият с билет за двубоя.

Благодарим Ви!

САМО ЛЕВСКИ!

  Сподели
275