Локо София взе важни точки (видео)


FUTBOL-TV

Локо София взе важни точки (видео)

Локомотив София и Ботев Враца изиграха двубой от 27-ия кръг наefbet Лига. Домакините победиха с 1:0. С тази победа Локо София се оттласна от последните 2 места, а Ботев Враца остава на предпоследно място с 3 точки над последния отбор в класирането Царско село.

Първото добро положение дойде в 5-та минута. Симеон Славчев изведе добре Селсо Рапосо, който обаче стреля слабо и Красимир Костов спаси без проблем. В 33-та минута Локо София откри резултата. Димитър Митков подаде към Мики Оранчев, който пък центрира към излезлия в добра позиция Селсо Рапосо. Той засече от близка дистанция с глава и вкара за 1:0.

В 41-та минута врачани останаха с играч по-малко след като Чавдар Ивайлов извърши нарушение и получи втори жълт и респективно червен картон. И през втората част домакините бяха по-настоятелно, но до гол така и не се стигна. В 73-та минута Ненов застана да изпълнява пряк свободен удар за Ботев, като това бе една от редките възможности за гостите да създадат напрежение пред вратата на Любенов.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
226