Филип Кръстев на различно мнение от Боримиров: Левски няма проблеми със съдийството


FUTBOL-TV

Филип Кръстев на различно мнение от Боримиров: Левски няма проблеми със съдийството

Халфът на Левски Филип Кръстев бе разочарован след равенството 0:0 срещу ЦСКА. Играчът обаче изрази различно мнение от шефа на клуба Даниел Боримиров. Последният имаше претенции към реферите, докато Кръстев обяви, че "Левски не е имал проблем със съдийството".

"Втори мач с тях завършва 0:0. Не изиграхме най-добрия си мач. Нашите атаки не ги изиграхме по най-добрия начин, а те се възползваха на контра“, каза младият футболист на "сините“.

"Левски не е имал проблем със съдийството и мачът не се накъсваше както обикновено“, каза той по повод съдийството на мача.

Кръстев заяви, че серията от мачове на Левски срещу силни съперници е нещо хубаво за отбора: "Насъбират се тежки мачове, но за нас това е най-хубавото да играем срещу тежки отбори и ще се подготвим добре за мача с Лудогорец“.

Той коментира и думите на Станимир Стоилов след мача с Лудогорец в Разград, когато специалистът заяви, че е крайно време да напусне българския футбол: "Знаем, че г-н Стоилов е зад нас и много обича клуба. В деня след това той ни обясни ситуацията“.

"И двата отбора могат да съжаляват, но лично мен ме е много яд, че не успяхме да спечелим“, допълни той.

  Сподели
254