Пардю: Реакцията на феновете на ЦСКА към мен бе чудесна


FUTBOL-TV

Пардю: Реакцията на феновете на ЦСКА към мен бе чудесна

Новият треньор на ЦСКА Алън Пардю сподели своето виждане за нулевото равенство срещу Левски на Националния стадион "Васил Левски".

"Левски бяха в добър момент преди мача. Мисля, че през първото полувреме бяха по-добри от нас. На полувремето си поговорихме за нивото на нашата увереност. Мисля, че през втората част заслужавахме дори да спечелим. Това беше добър мач с два добри отбора за мен. 

Промениха няколко неща. Но като типично дерби бе много оспорвано днес. И двата тима бяха устремени да покажат на феновете какво могат. Някои прибързани решения също не спомогнаха. Поне една от тези възможности трябваше да вкараме. 

Нямаме типичен голмайстор. Греъм Кери игра там, после Федерико Варела се появи. Почти ни осигури това, от което се нуждаехме. Това може би е позиция, която трябва да се опитаме да подсилим през лятото. 

В този момент Евтимов е във форма, така че засега остава под рамката. 

Бях нервен честно казано, Юга си справи добре. Левски имат добри играчи в атака. Мисля, че Турицов трябва да е играч на мача. Справи се отлично. 

Планът си остава същия и за следващия мач. Стойчо Младенов е легенда в този клуб. Като напусна всички бяха тъжни. Реакцията, която видях от футболистите и феновете към мен, беше чудесна", сподели Пардю след двубоя. 

  Сподели
308