Пробвайте знак Х за ЦСКА - Левски


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за ЦСКА - Левски

ЦСКА - Левски
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 17.04.2021г.
Час: 17:00 ч.
Съдия: Георги Кабаков


ЦСКА и Левски ще премерят сили на националния стадион в едно любипитно дерби. В един момент изглеждаше, че двата отбора ще бъдат водени от помощниците си, но в крайна сметка Стойчо Младенов напусна и горещия стол седна опитният Алън Пардю. Левски все пак ще бъде воден от помощник-треньорите на Станимир Стоилов. Мъри е наказан и ще гледа от трибуните. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Алън Пардю се завръща на треньорския пост, като това бе отразено и от медиите на Острова. Английското издание "Сън" пише, че бившият мениджър на Нюкасъл е пред сензационно завръщане на треньорската скамейка, след като през последните години не беше изпълнявал ролята на наставник. “Пардю ще застане начело на най-успешния отбор в България. ЦСКА е спечелил рекордните 31 титли и 21 купи на България. Тяхното най-ниско класиране от 1949-а е 11-ото място през 1964 година", пише още изданието.

Пардю обяви, че на няколко пъти е отказвал да бъде треньор на ЦСКА. Въпреки това, сега е дошло правилното време. Пардю коментира и своя съперник в неделния мач – Станимир Стоилов: "Според мен треньорът на Левски се справя невероятно. Левски са концентрирани, имат желание за игра и не мисля, че това, че Станимир Стоилов няма да е на скамейката, ще им се отрази утре“.

"Единственият проблем е при Лам, който има лека травма. Всички останали са здрави“, каза той.

Той заяви, че играчите му нямат нужда от мотивираща реч: "Футболистите нямат нужда от мотивираща реч. Играем срещу Левски и ако те не знаят как трябва да се играе срещу Левски за феновете, значи има проблем. Футболистите на ЦСКА знаят много добре срещу кого ще играем в неделя“.

Станимир Стоилов няма да води Левски от пейката, но въпреки това треньорът има много работа преди мача. Добрата новина за него е, че травмата на Николай Михайлов е отшумяла и той вече тренира със съотборниците си. Това означава, че той ще се върне на вратата. Михайлов пропусна двубоя с Лудогорец за Купата на България, защото бе контузен от нападателя на Черно море Сердюк. Като цяло в лагера на Левски няма много проблеми.

"Нашият отбор трябва да играе на ниво. Проблем е, че няма да бъда на пейката. Аз трябваше да бъда на мача. Съжалявам за напускането на Стойчо Младенов. Съперничеството между двата клуба винаги трябва да е на високо ниво, за да се развиваме. Няма да напусна на Левкси най-вече, защото привържениците не го оставят и аз няма да ги оставям тях", обяви Станимир Стоилов.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
1977