Турицов изненадан - разбра от медиите, че Стойчо Младенов си подава оставката


FUTBOL-TV

Турицов изненадан - разбра от медиите, че Стойчо Младенов си подава оставката

Бранителят на ЦСКА Иван Турицов бе доста изненадан, след като репортер му зададе въпрос за подадената оставка на Стойчо Младенов.

"Не, не знам. От вас чувам това... Какво мога да ви кажа... Не знам... Изненадан съм. Не, не ни е казал. Явно на вас - медиите първо е съобщил. Сега го разбирам. Нека стане официално и тогава ще го мислим", обяви Турицов. За мача със Славия той остана доволен.

"2:0 днес не е достатъчно. Трябва и вторият мач да спечелим. Аз мисля, че ще сме крачка напред. Това е начинът. Това искаме ние, това искат и феновете. Ръководство, треньори, всички сме заедно и това искаме - победи. Това ни остава. Дузпата? Имах лек спор с Жорди за това кой да бие. Преди мача говорихме, че който се чувства сигурен - той да бие. Аз му казах, че съм сигурен, че ще вкарам. Така той отстъпи. Късметът идва при по-добрия отбор. Повече искахме победата и заслужено спечелихме", каза още той.

"Нямаше напрежение между играчите. Имаше такова след мача от феновете на Славия. Те хвърляха камъни. Разбирам ги, техният отбор загуби. Но не е ОК, защото може да пострада някой футболист. Не е ОК. Може да оцелят някой футболист"

  Сподели
454