Левски ще постигне добър резултат в първия полуфинал срещу Лудогорец


FUTBOL-TV

Левски ще постигне добър резултат в първия полуфинал срещу Лудогорец

Лудогорец - Левски
Стадион: "Хювефарма арена", Разград
Дата: 13.04.2021г.
Час: 19:00 ч.
Съдия: Ивайло Стоянов


Лудогорец приема Левски на стадиона в Разград в първи полуфнал между двата тима в турнира за Купата на страната. "Сините" се намират в добра форма и голямата им цел е да триумфират именно в тази надпревара. В Лудогорец през годините на няколко пъти са обявявали, че това "не е техният турнир" и целта им шампионската титла. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Мъри Стоилов няма да може да разчита на Николай Михайлов за двибоя. Така срещу Лудогорец в Разград ще пази Пламен Андреев, който ще бъде и капитан на отбора.

Треньорският щаб на Левски получи добри новини, след като стана ясно, че контузията на Асен Митков не е сериозна. 17-годишният футболист вече е махнал патериците, с които се придвижва, и в момента се подлага на рехабилитация. Все още има отоци в глезена, които не позволяват за точна диагноза, но се очаква халфът да бъде на линия за предстоящото европейско първенство за юноши в Израел, в което България ще участва. Митков обаче е аут за двубоя срещу Лудогорец.

Илиян Стефанов е под въпрос, като за това призна самият Мъри Стоилов на своята пресконференция.

"Освен Николай Михайлов, имаме проблеми с Асен Митков. Не знам какво е състоянието на Илиян Стефанов и в последния момент ще преценяваме дали ще играе. Всички други са здрави. Имаме стабилизиране и подобряване на игровия стил. Не е лесно всеки път да се представяме на нивото, което показахме в първия мач в Разград за първенство. Надяваме се да повторим тази игра. Най-важното за нас е да играем добре. Не мога да кажа дали сме по-добри от първия мач срещу Лудогорец. Публиката очаква от мен и отбора динамична игра. Нямаме какво толкова да губим. Ще търсим положителен резултат. Ще се радвам да си решим всичко утре. Не можем да играем в опълченски стил. Левски трябва да изглежа гордо и да се бори от първата минута", сподели Стоилов.

В лагера на Лудогорец няма проблеми с контузени или наказани футболисти. Като цяло разградчани рядко имат подобни проблеми, тъй като шампионите се радват на сериозно подкрепление от резервната скамейка.

“Знаем, че това е различно състезание. Трябва да отделим шампионата от Купата. Трябва да сме по-добри и в двата мача, ако искаме да отидем на финал. Имаме ясна цел да печелим всеки мач. Да имаме манталитет на победители. Това трябва да покажем в сряда", заяви наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
855