Реал неведнъж е сърбал попарата на Хетафе


.

Реал неведнъж е сърбал попарата на Хетафе

След завръщането си от дългото, но успешно гостуване в Беларус на футболистите на Реал Мадрид им предстои още едно пътуване. То е само до предградията на испанската столица, където се помещава тимът на Хетафе. Преди да поеме Реал Берн Шустер бе треньор именно на този състав и записа големи успехи, като за Лос Меренгес мачовете със съседите бяха еди от най-кошмарните.

От сезон 2004/2005 насам Хетафе неизменно малтретира Реал. Оттогава двата отбора са изиграли 8 мача като съперниците имат по 3 победи и 2 равни срещи. В последния сезон те се победиха по веднъж като успехите се случиха на стадиона на противника.

В миналия кръг Хетафе оплете конците в Примера, спирайки мачкащия наред като валяк гранд Барселона. Въпреки това тимът е едва 14-ти с 14 точки и се нуждае от нови такива, за да се отдалечи от опасната зона.

Реал пък, след като излезе от слаба серия е втори, на 3 точки от лидера. В последния кръг Лос Меренгес надделя трудно над Рекреативо. След това дойде и мачът им в Шампионската лига, който ги класира напред, спасявайки ги от решителен сблъсък със Зенит.  

Еквадорският халф Хофре Герон има контузия в дясното коляно и пропуска мача за Хетафе. Нападателят Ману дел Морал е под сериозна въпросителна. Давид беленгер вероятно ще се завърне, след като вече тренира наравно с останалите. Викотр Муньос загатна, че ще заложи на същите 11, които спряха Барселона.

Габриел Хайнце няма да играе около 3 седмици, след като получи контузия в Минск. Канаваро все още лекува разтежение и е под въпрос. Робен вече тренира нормално, но Шустер предупреди, че холандецът е далеч от физическата форма нужна му за да играе. Нистелрой, Диара, Игуаин и Рубен де ла Ред са твърдо аут.

Реал не е в страховита форма, за да се каже, че е фаворит в този мач. Хетафе се представя под очакванията, но този отбор е силен срещу силните. Вече победи и Валенсия, а и е истински кошмар за Реал. Статистиката ще се изравни и до 3-те победи за двата отбора ще дойде трето равенство.

Вероятни състави:
Хетафе: Абондансиери, Контра, Ката Диас, Марио, Лихт, Гранеро, Полански, каскеро, Гавилан, Салдадо, Албин

Реал: касияс, Торес, Рамос, Пепе, Марсело, Снайдер, Гаго, Гути, Савиола, Раул, Дренте

Последни 5 мача:
Хетафе: РЗЗПР
Реал: ППЗПП

Прогноза – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
34