Литекс и ЦСКА няма да се победят


В. Мухарски

Литекс и ЦСКА няма да се победят

Литекс - ЦСКА
Стадион: "Градски", Ловеч
Дата: 10.04.2011
Час: 21:00
Съдия: Таско Тасков

В дербито на 21-ви кръг от родната “А” група, Литекс приема ЦСКА на градския стадион в Ловеч. Няколко дни по-късно двата тима ще спорят и за място на финала в турнира за Купата на България. Сега обаче вниманието е насочено към шампионатната среща. Играчите на Литекс направиха страхотна серия от 13 поредни победи за първенство. Техният противник в тази среща също се намира в отлична форма. “Армейците” имат една загуба през този полусезон, като гости на Черно море, но в последствие си отмъстиха на “моряците”, изхвърляйки ги от турнита за Купата на страната.

Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов отново няма да може да разчита на един от добрите си нападатели – Мишел Платини. Бразилецът не успя да се възстанови от травма, но се очаква да бъде на линия за двубоя за Купата, между двата тима, който ще се играе на 21 април. От групата за предстоящия мач отново отпаднаха двамата италианци Джузепе Акуаро и Фабрицио Грило, като очевидно на тях двамата повече няма да се разчита.

Междувременно стана ясно, че “червените” ще имат допълнителен стимул за победа над ловчанлии. При положителен резултат в Ловеч, възпитаниците на Милен Радуканов ще получат премия от по 5000 лева. Началниците са забранили на играчите да мислят за полуфинала за Купата на страната. Ръководството на отбора увереряват, че място за договорки няма и "армейците" ще се хвърлят за победа и в двете срещи.

Старши треньорът на Литекс Любослав Пенев ще може да разчита на всичко най-добро в мача с ЦСКА. Легендата на българския футбол ще заложи на същите играчи, които играха играха срещу Левски през седмицата. Като най-сериозни заплахи са считани Дока, както и бившият играч на “червените” Христо Янев. Пенев заяви, че тимът му е готов за мача с «червените». "Отборът ни е в прекрасно състояние и той се вдигна на крака след тежкия мач с Левски. Не знам дали утрешният двубой ще е решаващ за титлата, но с него ние затваряме серията от три мача за девет дни.» заяви Пенев.

Последни 5 изиграни срещи:

Литекс:

07 март Литекс - Берое 4:0 (А група)
12 март Пирин - Литекс 1:2 (А група)
20 март Литекс - Локомотив Пловдив 1:0 (А група)
02 април Академик София - Литекс 0:3 (А група)
06 април Литекс - Левски 1:1 - 4:2 сл. дузпи (Купа на България)

ЦСКА:

05 март Черноморец - ЦСКА 0:4 (А група)
13 март ЦСКА - Видима 1:0 (А група)
20 март Черно море - ЦСКА 1:0 (А група)
01 април ЦСКА - Сливен 2:0 (А група)
05 април ЦСКА - Черно море 2:0 (Купа на България)


Досегашни срещи:

Литекс - ЦСКА

36 мача
12 победи за Литекс
11 равенства
13 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 41:36 за Литекс


Коефициенти от bet365:
Литекс - 1.95
Равен - 3.20
ЦСКА - 3.60

Коефициенти от Offsidebet:
Литекс - 1.95
Равен - 3.20
ЦСКА - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164