Радуканов: Несериозно е да се говори за договорка


В. Мухарски

Радуканов: Несериозно е да се говори за договорка

Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов заяви преди заминаването за Ловеч, че за договорка между неговия отбор и този на Литекс не може и дума да става.

"Настроението е нормално, както и е редно да бъде при мач от шампионата. Отиваме в Ловеч да си свършим работата. Мачът между Литекс и Левски беше интересен. Получи се един добър двубой за българските стандарти. И двата тима се раздадоха и играха добре. Литекс са добре подготвени. Видяхте, че могат да издържат на добро темпо 120 минути. Това, че са уморени може и да е предимство, но може и да не е.

Мачът за Купата на България е чак след две седмици и има много време до тогава. Сега мислим само за шампионатната среща. Във всеки един мач гоним победа. Ние играем във всички турнири, дори и в приятелските срещи само за победа. Когато победиш е сладко, когато загубиш е неприятно, но живота не свършва с една загуба.

Любо Пенев е легенда, като играч на ЦСКА, това всичко го знаят. Аз лично няма на никого какво да доказвам. Аз се доказвам на себе си всеки ден. Пенев е бил треньор тук и това ще му е от полза. Работил е с голяма част от футболистите ни и ги познава. Чувам какво се говори, че може да се стигне до договорка, но не обръщам внимание. За мен това е несериозно.

Надявам се Мишел Платини да е готов следващата събота, за мача със Славия. В момента има настроение и това е нормално. Половината футболисти са гледани от националния селекционер и не ни липсва самочувствие. Това е вече друго лице на ЦСКА.", заяви Радуканов

Снимка: Гонг

  Сподели
187