Интер няма да допусне втора грешка на Меаца


.

Интер няма да допусне втора грешка на Меаца

Наполи гостува на Интер в един от най-интересните мачове в кръга в Серия А. Шампионите допуснаха срамно поражение в Шампионската лига с 0:1 от Панатинайкос и ще дадат всичко от себе си, за да победят южняците, които засега са 4-ти и винаги могат ударят някой от фаворитите, както това се случи с Ювентус.

Миналата седмица беше доста интересна за Интер. В събота “синьо-черните” удариха Ювентус и сега са едноличен лидер с 3 точки пред Милан. Преди това хората на Моуриньо победиха и срещу Палермо и Удинезе така, че в Серия А нямат проблеми.Странни са изявите им в Шампионската лига. Въпреки че със сигурност продължават напред Ибра и компания не могат да си позволяват такива издънки като срещу Панатинайкос.

В последните си два мача Наполи изпусна парата. Първо Аталанта победи тима на Диего Марадона. После дойде равенството с Каляри на “Сан Пауло”, където трите точки бяха изпуснати в продълженията. Реално обаче това е последният много тежък мач за южняците, които вече играха с Милан и Ювентус. Наполи засега е 4-ти с 23 точки, колкото има третия Ювентус. На точка зад тях дебнат Лацио и Фиорентина.

Контузени все още в състава на Интер са защитниците Нелсон Ривас и Кристиян Киву, както и халфовете Луис Хименес и Патрик Виера.

При Наполи няма никакви проблеми и Еди Рея може да разчита на всичките си футболисти.

Интер няма да се издъни за втори път пред феновете си, въпреки че Наполи не е слаб отбор и винаги може да поднесе изненада. По-скоро това ще е една от победите в стил”Моуриньо” с 1 гол разлика.

Вероятни състави:

Интер: Сезар, Майкон, Кордоба, Самуел, Максуел, Санети, Кабиасо, Мунтари, Станкович, Ибрахимович, Адриано

Наполи: Йецо, Сантакроче, Канаваро, Контини, Маджио, Блази, Гаргано, Хамшик, манини, Салайета, Лавеци

Последни 5 мача:
Интер: ЗПППР
Наполи: РЗППЗ

Прогноза – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
27