Стойчо Младенов прави ротации за мача с Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов прави ротации за мача с Локо Пловдив

Аржентинският плеймейкър Федерико Варела ще получи нов шанс да започне като титуляр за ЦСКА в предстоящото в петък от 19:30 часа гостуване на Локомотив Пловдив, пише "Тема Спорт".

Офанзивният халф, който често пропуска мачове на "армейците" заради контузии, стартира от първата минута и при победата с 1:0 над Берое. В нея тимът, воден от Стойчо Младенов, отново не показа нужната фантазия в офанзивен план, но редките прояви на креативност най-често идваха именно от аржентинеца.

Той често си навлича недоволството на треньора на ЦСКА с мудността си на терена и многото си травми. Екзекутора на Ливърпул обаче е притиснат от липсата на креативни футболисти в състава си. Греъм Кери получи по-дълга почивка по време на паузата в шампионата заради семейни проблеми, като не бе в оптимално състояние да започне като титуляр срещу Берое. Именно затова стартира Варела, за когото това бе първо участие през пролетта.

Надеждите на треньорския щаб на "армейците" са, че аржентинецът ще успее да се опази от контузии до края на сезона и ще напомни за формата си от пролетта на миналата година, когато бе твърд титуляр под ръководството на Любослав Пенев. Поради тази причина Варела ще получи нов шанс да започне от първата минута срещу Локо Пловдив. Кери, който също ще бъде готов за игра пък, ще замени неубедителния Бай и ще стартира на лявото крило - позицията, на която се подвизаваше на "Армията" преди пристигането на Младенов. Отдясно на "Лаута" ще атакува Йомов.

  Сподели
336