Мъри след голямата победа: Не съм доволен!


FUTBOL-TV

Мъри след голямата победа: Не съм доволен!

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, за пореден път показа, че има много изисквания към отбора и футболистите си. Въпреки категоричната победа с 3:0 над Пирин в Благоевград, специалистът сподели, че не е съвсем доволен от играта на своя тим.

Имаше прекрасни условия за игра, терен, публиката и на двата от отбора. Стана футболен празник. Отборът на Пирин, както казах, в последните десет мача е най добре представящия се. Спечелихме убедително с 3:0, но не съм доволен от представянето, от стила, трябва да играем по добре. Доволен съм от трите  точки, но трябва да играем значително по-добре", каза Станимир Стоилов.

"Не е най-добрият мач под мое ръководство. Резултатът е добър, нямаше ситуации пред нашата врата, но трябва да играем с по-голямо самочувствие и да контрираме топката. Имаше елементарни грешки при подаванията", допълни той.

Ако показваме добри игри и печелим, ще се опитаме да се борим за челната тройка. Изоставахме доста, но успяхме да наваксаме.

Левски се научи да играе като равен с равен с водещите отбори. Сега ще видим докъде сме стигнали срещу най- силните, за да видим къде са ни проблеми и върху какво трябва да надграждаме", каза още Мъри Стоилов в ефира на Диема.

  Сподели
245