ЦСКА ще прекъсне негативната си серия


FUTBOL-TV

ЦСКА ще прекъсне негативната си серия

ЦСКА - Берое
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 02.04.2021г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Ивайло Стоянов


ЦСКА приема Берое на "Армията" в любопитен двубой от програмата на 25-ия кръг в родния елит. "Армейците" не се намират в най-добра форма от старта на тази календарна година. Тимът бе с огромни шансове за титлата, но след само няколко кръга вече изостава доста лидера Лудогорец. ЦСКА е и в негативна серия от три поредни мача без успех. Берое от своя страна редува силни и слаби мачове и не се знае предстоящит от коя категория ще е. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Стойчо Младенов не може отново да разчита на капитана Юрген Матай. Добрата новина е, че вече той започна физиотерапия в родината си, където ще остане до края на следващата седмица. След това той ще се завърне в България и ще продължи възстановяването под наздора на медицинскя щаб на ЦСКА. Защитникът, който получи контузия при гостуването на Ботев Пловдив, бе прегледан в Нидерландия и бе решено да не се оперира.

Друг защитник на отбора - Християн Петров, също няма да бъде на разположение на треньора Стойчо Младенов. Младокът получи травма в бедрото по време на приятелската среща със Спортист Своге през уикенда и ще отсъства около 4 седмици.

В същото време почти всички национални състезатели на ЦСКА се прибраха в България и вече водят подготовка със съотборниците си. На клубната база в Панчарево очакват само Брадли Мазику и Жорди Кайседо, които все още не са се върнали у нас след двубоите на Конго и Еквадор. Мазику обаче е наказан и няма да вземе участие в мача. Френският универсален футболист Тибо Вион ще замени Брадли Мазику отляво на отбраната.

Точно двама пък са наказаните в Берое. Абубакар Тунгара и Омар Камара няма да са на разположение на треньорския щаб за мача на "Армията".

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев вече работи по селекцията за следващия сезон. Официално специалистът все още не е подписал нов договор, след като настоящият му контракт е до лятото, но той вече обяви, че това е формалност. Очаква се документалното уреждане на новата власт в клуба да бъде окончателно финализирано през следващия месец и след това Хубчев да преподпише. Той обаче вече гледа и набелязва попълнения за следващия сезон. Според приближени до специалиста селекцията ще е основно от български играчи. Трима вече са попаднали в полезрението му. През зимата Хубчев заложи главно на чуждестранни футболисти, но ще промени това. До голяма степен курсът е обусловен и от намаления бюджет спрямо предишната собственост на клуба.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БЕРОЕ 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
619