Левски врътна реми със Созопол в контрола


FUTBOL-TV

Левски врътна реми със Созопол в контрола

Левски и Созопол завършиха 1:1 в контролна среща на "Герена“. Билал Бари реализира за "сините" в 38-ата минута, а в 83-ата гостите изравниха чрез Тома Ушагелов.

Първата по-опасна атака в мача бе за "сините“, които в десетата минута имаха добър шанс да поведат в резултата. Георги Миланов получи топката на десния фланг, последва центриране, но няколко играчи в синьо се разминаха с топката. Минута по-късно самият Миланов се озова на позиция, но ударът му с глава бе неточен и топката излезе в аут.

Атаките на тима на Станимир Стоилов продължаваха, като в 15-ата минута се стигна до ново опасно голово положение. Драган Михайлович центрира в наказателното поле, но там Уелтън не успя да стреля към вратата на Стамен Бояджиев.

В 20-ата минута Радослав Цонев изпълни добре един пряк свободен удар, но след изстрела му, топката се удари в гредата на вратата на гостите.  

Пет минути по-късно сериозен пропуск сътвори Илиян Стефанов, който стреля от въздуха в наказателното поле, но над вратата на гостите.

Натискът на Левски се увенча с успех в 38-ата минута. Уелтън осъществи пробив на скорост и подаде към Билал Бари, който на празна врата не сгреши и реализира за 1:0.

Три минути слад подновяването на мача Бари бе близо до втори гол, но ударът му от 16 метра мина близо до лявата греда на вратата на Созопол. В 51-ата минута вратарят на гостите спаси удар на Цунами след ъглов удар. Секунди по-късно Бояджиев първо изби удар на Стефанов, а после парира и Георги Миланов от близка дистанция.

В 62-ата минута играч на Созопол получи втори жълт картон, но гостите получиха право да го заменят и така на терена останаха 11 срещу 11. Секунди по-късно силен удар от фал на Цунами бе спасен от правещия силен мач Бояджиев.

В 68-ата минута Станимир Стоилов смени повече от половината си състав, като от игра излязоха Михайлович, Цунами, Стефанов, Миланов, Уелтън и Бари. Вместо тях се появиха в игра Марио Дадаков, Ивайло марков, Атанас Килов, Васил Димитров, Александър Божилов и Преслав Бачев.

В 83-ата минута гостите от Созопол изравниха, като точен бе Тома Ушагелов, който се възползва от грешка в "синята" защита.

Минута след попадението "сините" имаха нов шанс да поведат в резултата, но Ивайло Марков направи пропуск.

  Сподели
185