ЦСКА 1948 вкара 4 гола на дублиращия си отбор


FUTBOL-TV

ЦСКА 1948 вкара 4 гола на дублиращия си отбор

ЦСКА1948  победи с 4:0 дублиращия тим на клуба в контролна среща, изиграна на Градския стадион в Правец.

Съставите на старши треньорите Николай Киров и Владимир Димитров се изправиха един срещу друг в спаринг по време на паузата за мачовете на националните тимове. Точни в двустранната игра бяха Мартин Тошев през първата част и Георги Русев, Александър Колев и Марио Топузов през второто полувреме.

Мачът премина под диктовката на първия състав на "червените", който владееше по-трайно топката и организираше далеч по-опасните положения. Тошев откри резултата в двубоя в 16-ата минута с попадение с глава. В 58-мата минута Русев покачи на 2:0 от дузпа. Само шест минути по-късно Александър Колев направи резултата класически с гол с глава. Марио Топузов пък оформи крайното 4:0 в 74-ата минута с премерен удар по земя от границата на наказателното поле.

През следващия уикенд официалните мачове отefbet Лига и Втора лига се подновяват. ЦСКА48 приема Локомотив Пловдив в битка от 25-ия кръг на efbet Лига в неделя (03.04) от 15:15 ч. на стадион "Витоша".

ЦСКА 1948 II няма да има официален сблъсък през следващия уикенд, защото по програма трябваше да срещне Левски Лом, който се оттегли от участие във Втора лига. Taka "червените" ще получат служебна победа и три точки в актива си.

  Сподели
121