Късен гол носи победата на Черно море над Славия (видео)


FUTBOL-TV

Късен гол носи победата на Черно море над Славия (видео)

Черно море победи Славия като гост в среща от 24-ия кръг наefbet Лига. “Моряците" спечелиха двубоя с 1:0 след гол на Евгений Сердюк в последната минута на двубоя.

Срещата започна равностойно като до 15-ата минута и двата отбора не създадоха чисти опасности пред една от двете врати. В последвалите минути “моряците" заиграха по-добре и в 25-ата можеха да открият резултата. След бърза контраатака Стефан Велев изведе Сердюк в наказателното поле, който от много чиста ситуация не успя да намери очертанията на вратата.

Пет минути по-късно след центриране отдясно Сердюк с глава се опита да отклони топката по посока на вратата, но тя попадна право в ръцете на Светослав Вуцов. В 36-ата минута Пабло Гарсия опита удар от дистанция, който затрудни стража на домакините, но при отбитата топка в близост нямаше футболист на варненци.

В 40-ата Мартин Петков стреля от далеч, но Иван Дюлгеров внимаваше и спаси.

В 47-ата минута Борислав Цонев затрудни Дюлгеров от пряксвободен удар, но стражът на варненци успя да се справи. В 62-рата минута Реди Кирилов центрира опасно към Мартин Петков, който обаче не успя да засече топката. В 69-ата минута Матиас Курьор насочи технично топката към далечния ъгъл на вратата на Славия, но Вуцов успя да спаси.

Така се стигнва до последните секунди на срещата. Тогава влезлият като резерва Родриго Вилела нахлу отляво в наказателното поле и центрира към далечната греда, топката се отклони леко от крак на защитник на “белите" и стигна до Евгений Сердюк, който отблизо с глава матира Светослав Вуцов – 0:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
308