Мъри Стоилов: Важно е да се класираме за Европа


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Важно е да се класираме за Европа

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри, че Николай Михайлов вече тренира наравно със съотборниците си, след като получи контузия в мача срещу Лудогорец.

"На този етап, освен Краев нямаме отсъстващи. Николай Михайлов тренира добре, аз ще преценя дали ще пази. Здравко Димитров също се възстанови от болестта си. Изиграехме един от най-слабите си мачове откакто аз съм тук точно срещу Локомотив София през първия полусезон. Това е отбор, който опитва да се надиграва и да владее топката. Този отбор има място в елита и вече има изграден стил на игра, който подобава на името му. Имаме двоен ангажимент към нашите фенове, когато играем на наш терен. Задължени сме да победим и да радваме привържениците с играта си. Видях израстване в нашия футбол в мача с Лудогорец. Трудно можем да кажем, че сме направили кой знае какво, но беше видно, че се представихме с огромно желание и огромна амбиция.

Минавали са ми всякакви мисли. Важно е нивото на отбора да се качва. Много е важно да изпълним целта си да се класираме в Европа. Ще видим по какъв вариант да се случи, Ако не заслужим място в първата шестица, ще се борим през бараж като седми. Утре излизаме за победа. Искам да натискаме през целия мач“, каза Стоилов.

  Сподели
262