Лудогорец пак се измъкна в самия край (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец пак се измъкна в самия край (видео)

Левски загуби от Лудогорец с 2:1 в Разград. Билал Бари вкара в 20-ата минута на двубоя за "сините“, Алекс Сантана изравни в 62-ата, а Пиерос Сотириу обърна резултата в 90-ата.

"Сините“ създадоха опасна ситуация още в 6-ата минута пред вратата на Лудогорец. Патрик-Габриел Галчев подаде към Илиян Стефанов, който бе оставен непокрит в наказателното поле на и стреля, но Серджио Падт спаси. Играчите на Станимир Стоилов материализираха положенията си в 20-ата минута. Хосе Кордоба се включи по левия фланг на атаката и центрира в наказателното поле, където Билал Бари бе изпуснат от Оливие Вердон и нападателят с техничен удар реализира.

Гостите отговориха чрез Спас Делев в 26-ата минута, но ударът му премина над напречната греда в аут. Шест минути по-късно Уелтън направи добър пробив, който бе завършен с удар от разстояние, но в аут. Алекс Сантана отне топката от Георги Миланов в 40-ата, след което напредна и стреля от дистанция, но неточно в аут. През втората част Патрик-Габриел Галчев центрира остро в наказателното поле на Лудогорец в 52-ата минута, но Илиян Стефанов закъсня и не успя да засече топката, която попадна в ръцете на Серджио Падт.

Кирил Десподов стреля от фал в 54-ата минута, след което Николай Михайлов не се намеси по най-добрия начин и изпусна топката, която излезе в корнер. Лудогорец успя да изравни резултата в 62-ата минута. Спас Делев напредна отдясно, след което подаде към Жан Карничник, който центрира в наказателното поле на "Левски“ и Алекс Сантана реализира. 

Патрик-Габриел Галчев центрира в наказателното поле на Лудогорец в 75-ата минута, след което Билал Бари стреля с глава, но Серджио Падт успя да спаси. Две минути по-късно Антон Недялков пусна добър пас към Кирил Десподов, който се справи с Келиан ван дер Каап и след това сложи топката на главата на Рик Джонатан, но той стреля над напречната греда в аут. В 80-ата минута Десподов отново центрира в наказателното поле на "Левски“, след което Рик Джонатан стреля с глава, но отново неточно в аут.

Лудогорец осъществи обрат в мача в 90-ата минута. Кирил Десподов центрира от корнер в наказателното поле, където първо Ноа Сонко Сундберг позволи топката да мине покрай него, а след това Хосе Кордоба изпусна Пиеро Сотириу, който прати топката във вратата на Пламен Андреев.  

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
413