Локо София се оттласна от дъното (видео)


FUTBOL-TV

Локо София се оттласна от дъното (видео)

Локомотив София и Ботев Враца изиграха двубой от 23-ия кръг наefbet Лига. Домакините победиха с минималната разлика от 1:0. Спечелените 3 точки днес идват добре на Локо, тъй като ги издигат малко от групата на последните в класирането. Ботев Враца от своя страна си остава на предпоследното място.

Първата добра ситуация дойде в 10-та минута. Симеон Славчев и Октавио се комбинраха, но след изстрела топката попадна в горната греда. Славчев продължи да опитва и когато най-накрая успя да вкара гол, съдията го отмени заради фал срещу Красимир Костов. В 26-та минута Митков излезе начело и стреля, но топката не попадна в целта. В 32-та минута опитите на домакините най-после се увенчаха с успех и Октавио даде аванс за 1:0. Бразилецът изпълни дузпа и така отбеляза гол, след като бе спрян непозволено от Валери Христов.

В 37-та минута Локо вкара още един гол. Владимир Семерджиев отбеляза с хубав удар, но след ВАР Георги Гинчев отмени попадението. В 51-та минута Рапосо си пробва шанса, но вратарят на Ботев се справи без проблем. В 81-та минута Йоргос Кацикас получи спорен червен картон за нарушение срещу Диего Фераресо. Ненов изпълни наказателен удар, но стражът на Локо се справи отлично и не позволи промяна на резултата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
372